17 Şubat 2025 Pazartesi
İMAMOĞLU, AHMET AKIN’I BEKLİYOR…
10 milyon liralık yasal harç ödemesini yamadı. Parayı vermemek için CHP’den Ahmet Akın’ın seçilmesini bekliyor!
Edremit Çamlıbel mahallesinde 13 adet Dubleks yapmak için Denize sıfır Zeytinlikte Ekrem İmamoğlu’nun Babası Hasan İmamoğlu inşaata başlamak için Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ödemesi gererken yasal harç bedelini ödemedi!
Edremit’in En güzel mahallelerinden olan ve sahil bölgesinde asırlık zeytin ağaçlarıyla bilinen eski 424,425,426,427 Ada üzerinde bulunan 19.307 m2’lik alanda İmar revizyonu yaptıran arsa sahibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Edremit Körfezinde yer toplamakla ünlenen babası Hasan İmamoğlu ile kat karşılığı anlaştıkları öne sürüldü. Bu Zeytinlikler üzerine yapılması planlanan 13 adet bağımsız dubleks yapılar için Balıkesir Büyükşehir Belediyesine yatması gereken yaklaşık 10 milyon liralık bedeli ödemek istemeyen Hasan İmamoğlu, yerel seçimlerin geçmesini bekliyor.
AHMET AKIN’I BEKLİYOR…
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Babası Hasan İmamoğlu aylar öncesinden bitirdiği imar plan değişikliği ödememek için Ahmet Akın’ın yolunu gözlüyor! CHP’nin Büyükşehir adayı Ahmet Akın’ın seçimi kazanması için elinden geleni yapan ve Edremit’te de bazı CHP’li meclis üyelerine destek veren İmamoğlu’nun Balıkesir’de Ahmet Akın’ın kazanmasıyla 10 milyon lirayı kamu kurumuna vermeden, inşaatına bile başlamadığı yerden 10 milyon lira kar edecek! CHP’den Ahmet Akın seçilmeden, rant hesapları yapılmaya başlanması dikkat çekti!
RANT UĞRUNA ASIRLIK ZEYTİN AĞAÇLARINA KIYACAKMISINIZ?
Edremit’in Çamlıbel mahallesinde denize sıfır olarak bulunan İmarlı Zeytinlik alanda asırlık Zeytin ağaçları yok olacak mı?
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’nun Güre’de ki arazi toplama işleri bitmiyor! Yıllardır Güre bölgesinde topladığı arazilerine bir yenisini katan Hasan İmamoğlu, son olarak Çamlıbel mahallesi 424 ada üzerinde 25 dönüm denize sıfır arazinin imar planlarını değiştirmek için düğmeye bastı! 25 dönümlük arazide özel imar düzenlemesi için girişimlerde bulunan İmamoğlu, yaptığı rant hesaplarında yok olacak asırlık Zeytin ağaçlarını ne yapacak?
GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!
CHP İstanbul il Başkanlığında para makinaları ile para sayma görüntüleri gündemdeki yerini korurken, Sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerinde yer alan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi ve İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in, Ekrem İmamoğlu ailesine yakın olduğu belgelendi. 16.03.2024 günü Ulusal Gazetelerde yayınlanan haberlerde, “
Kasa Fatih Keleş, İmamoğlu’nun babasıyla Kaz Dağları’nda arsa almış
Ofise yüklü miktarda para getiren ve para sayma görüntülerinde yer alan Fatih Keleş’in, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu’yla birlikte Kaz Dağları’nda arsa aldığı ortaya çıktı. Edremit ilçesi Güre Mahallesi sınırlarında 632 ada 86 parsel numarasında kayıtlı 2 bin 240 m2’lik konut alanının Fatih Keleş, Hasan İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık tarafından satın alındığı öğrenildi.” Şeklinde haberlere yer verildi.
Özel Haber: Doğan Doğan/Edremit